Vårbrev 2024

24 01 26 | Aktuellt

Hej alla båtplatskunder!

Vi hoppas att ni alla har haft en bra vinter och ser fram emot våren och sommaren.

Vi vill informera er om några saker som kan vara bra för er att veta.

Vi har under vintern rivit våra röda containrar som har stått vid vår infart. I och med det får vi mer parkeringsmöjligheter. Det kommer finnas två ladd platser för elbil. Vi tycker att det har fungerat bra med parkeringskort, antalet bilar minskade och vi hade aldrig några problem med att det blev fullt. Från och med påsk kommer man behöva ett nytt parkeringskort, ni får ett till varje båtplats, samma som förra året. Ni hämtar era kort hos oss i skeppshandeln alternativet är att vi lägger det i eran båt. Ett borttappat parkeringskort kostar 500kr att ersätta. För er som har parkeringsplats i hallen, har tillgång till den mellan midsommar och sista Augusti.

Toatömningspump kommer att monteras på kajen utanför bastun.

I slutet av 2023 tog vi över Vetuscenter, vilket innebär att vi kommer ha reservdelar och filter till Vetus motorer hos oss. Vi har gjort en ny webshop (vetuscenter.se), där allt ni behöver till eran vetusmotor kommer finnas.

Som många av er redan vet flyttade vi soprummet förra året, det ligger nu i samma hus som toaletterna. Vi har tidigare år sätt att det slängs mycket skräp i fel sopkärl samt saker som inte hör till soprummet. Det sitter en lapp på dörren som visar vad som får slängas och inte. Vi är tacksamma om detta följs.

Sommardepån och balanspunkten kommer fortsatt driva verksamhet hos oss, och kommer ha öppet under sommaren. Tänk på att inte gå över vårt arbetsområde under arbetstid då vi kör med stora maskiner och inte vill att någon ska bli påkörd. Gå längs bryggan, och följ hänvisningarna på marken!

En liten påminnelse angående era byggplatser:

Vi vill påminna om att ni ska säga säger till om ni ska ut ett par dagar/under en längre period så att vi kan lägga gästbåtar på era platser. Kom ihåg att det är marinan som äger platsen om ordinarie båt är ute. Det är inte tillåtet att låna ut sin plats utan avgift. Vi vill också påminna om att det är många som fortfarande inte har skrivit på era skuldebrev. Kom gärna in till oss så kan vi fixa det.

På vår hemsida (grundsundsmarina.se) hittar ni alltid våra aktuella öppettider.

Varmt välkomna till oss sommaren 2024!         Linnea Wilén med personal

Andra inlägg:

Höst på kajkanten 23/9-2023

Höst på kajkanten 23/9-2023

Välkommen till oss på Grundsunds Marina, Balanspunkten och Sommardepån för lite höstfeeling! Detta händer på marinan:  Kl. 12-14 - Mingelmusik samt burgare och varmkorv. Kl. 10-15 - Snart är det hummersäsong- skeppshandeln har fina hösterbjudanden. Kl. 11-12 -...

Välkommen till vår nya hemsida!

Välkommen till vår nya hemsida!

Vi är glada över att äntligen kunna meddela er att Grundsunds Marina nu har lanserat en ny hemsida! Vår nya plattform erbjuder en enkel navigering och kommer ständigt att hållas uppdaterad om det senaste hos oss. Ni kommer främst kunna läsa information om våra...